27.2.09

Chismecicos: Ordenador con enchufe



De hecho básicamente el ordenador es ESE enchufe que se ve en la fotografía.
.
Y punto.
.
Dentro de esa diminuta carcasa que rsponde a la denominación de Marvell SheevaPlug, poco más grande que un cargador, hay todo un PC. Bueno, no servirá para que funcionen los juegos de última hornada o editar video, pero vamos, que con un procesador a 1.2 Ghz, 512 Mb de memoria RAM y otros tantos de memoria flash que hacen las veces de disco duro da sificiente de sí para realizar pequeñas tareas sencillas como navegar por Internet, consultar el correo electrónico o trastear tus documentos con alguna suite ofimática. Y claro, jugar al solitario, ese clásico moderno del entrenemiento informático.
.
La segunda noticia buena (afueraparte del diminuto tamaño) es el precio. Actualmente se puede adquirir por $ 99 / 75 € y la idea es que llegue a costar $ 49 / 35 €. Nunca tener un ordenador fue tan barato y discreto.
.
Cortesía de "CHISMECICOS".

6 comentarios:

Tigretón dijo...

¿Sólo 35 "uros"?

Pregunta: La conexión con los periféricos, incluído monitor, ¿cómo se realiza? Inalámbricamente, supongo, pero... ¿a través de que sistema?

Por otra parte, muy cómodo para traer y llevar trabajo a casa, ni disco duro externo, ni memoria usb (pendrive), ahí tienes todo un PC. "Las ciencias adelantan que es una barbaridad", como dice la Zarzuela.

Antonio Rentero dijo...

Tiene conectores para monitor, red y un USB... suficiente ;-)

Claro, que lo siguiente, igual que han integrado los TDT en los LCD es que tb lo hagan con este PC... ufff, qué lío de siglas :-(

Tigretón dijo...

Por cierto, no puedo acceder a este blog si no es tecleando rentero.blogspot.com (cuando escribo "antoniorentero.com" sale la página en blanco).

No es que tenga importancia pero lo aviso y lo pongo por si te pasa a tí, autor, o a alguien más. De todas formas la solución es fácil...

Antonio Rentero dijo...

Gracias por el aviso, miré ayer con el móvil y efectivamente salía en blanco, pero hoy sí funciona, de hecho acabo de subir una entrada nueva y se ve perfectamente.

Te diría que las cosas gratis es lo que tienen (como el fallo del Gmail la semana pasada) pero lo peor es que el dominio sí es de pago :-(

Mens partywear suits dijo...

Cool post very informative I just found your blog and read through a few posts although this is my first comment, i'll be including it in my favorites and visit again for sure

Anónimo dijo...

Ez egy kicsit más [url=http://www.fidesz.hu]punci[/url], mint régen, hogy üdvözlendo, bizonyos értelemben, mert csak felrobbant fölibénk; közelebb az apja. O azonban ragaszkodik ahhoz, mint az apám mindig mostohaanyja. Drága hölgyem fonök M., a kérlek, mintha mi sem történt volna, és soha nem soha kézcsókot. Tone elvesztettem gúnyos oldala a kék csillag, hogy én nem is tudom. így maradt, ahol én álltam az ajtó mellett, és ok voltak jött a bal oldalon. nézték a tisztességes eljáráshoz való jog valamit azt tudta megtörni a ketto. Eloször is, én nem is értem, mit beszélsz. egy pillanatra becsuktam a szemem is, mert még egy kicsit kába a fény a nap odafönti. Under apám mondott valamit, és kinyitotta. Arany körül a keskeny bajusz az arcán, hogy a kicsi a különbség a ketto között az elso, a nagy fehér fogak ugrás sárgás vörös, mint mindenütt fölfakadó végén, a mondat ezután megint az apám azt mondta nekem, és néhány áru. Azt mondta, hogy lenne jobb, ha a punci négyezer viszi azonnal. Nem volt kifogása; Az íróasztal fiókjában apám vett egy kis csomagot csomagolt háztartási papír és zsinór is lovas. Aztán láttam, hogy az áruk, sot, ez azért van, mert lapos csomagolás doboz alakú, azonnal felismerte. A dobozban a legfontosabb ékszerek és egyéb dolgokat. Sot, azt hiszem, ez volt az úgynevezett egyenes áru miattam nem ráismerjek. Azonnal öntött a helyzet. Némi vita azonban gyozött többek között, mert o volt a tollat, és minden bizonnyal azt akarta, hogy apám áruátvétel szállított. Hosszú ragaszkodott hozzá, annak ellenére, hogy az apám azt mondta neki, hogy ne legyen ostoba, akkor nem kell ilyesmit nekünk. Megértem, Mr. Négy nagyon boldog. Tudom, hogy bízik bennem, de a gyakorlati életben saját érdekében, és a forma. Még az anyám nem hívták meg, uram? De fáradt mosollyal, de azt mondta, valamit, ami elhagyja a férfiak teljesen megfelelo rendezése a kérdés.

[img]http://www.fidesz.hu/img/fidesz-logo.png[/img]
[img]http://jobbik.hu/sites/all/themes/jobbik/logo.png[/img]

Kevés punci dolog ideges, hogy én végül letette a tollat, akkor az ügyet a helyi raktárban kezdte hangsúlyozni, hogy csak akkor veheti figyelembe egy csomó belole. Hallottam, apám úgy gondolta sietve, mielott a hatóság kaparintani az ügyet, és megkérdezte, mostohaanyja, hogy segítsen ebben a kérdésben az o üzleti tapasztalat és tudás. Fordult a mostohaanyám, azonnal azt mondta: persze uraságod. Végtére is, mi vagyunk állandó kapcsolatban egyébként, mert a számlákat.

[img]http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/03/4d/fa/034dfad5d26408dfc43a032b57fb2eda.jpg[/img]

Azt hiszem, beszéltem vele telepünkrol. Indult egy nagyon hosszú ido, hogy a [url=http://jobbik.hu]punci[/url] búcsút vegyen. A hosszú, arca borított kezet fogott apámmal. Úgy gondoljuk azonban, hogy most nem az a hely, sok a párbeszéd, így apám csak azt akarom mondani egy szót a búcsú. Hirtelen, apám egy kis mosollyal válaszolt. Azonban anyám kinyitotta a táskáját, egy zsebkendot onnan, és igaza volt a szemében. Furcsa zajok a torkában bugyogtak. Volt egy kis szünet, és ez nagyon kínos helyzetbe, mint érzés, hogy tennem kell valamit. De hirtelen, az esemény nem volt semmi intelligens elme. Én is zavarba Négy úr a dolog, de olordsága azt mondta, nem punci szabad. Én nem igazán tudom. Úgy tunt, egy kicsit félek. Lehajolt, ajka szinte ráejtette kezét mostohaanyja megy kézcsókját szokásos. Ezután azonnal az ajtóhoz rohant, alig volt ideje, hogy félreugorjam azt. Is elfelejtette, hogy elbúcsúzzon. Után egy ideig még hallották nehéz láb lépéseket a táblák.